کلاس آموزش ارف برای کودکان

orff for kids

کلاس آموزش ارف

ارف در واقع یک سیستم یا رویکرد و روش برای آموزش موسیقی به کودکان است که ذهن و بدن آن‌ها را به صورت همزمان از طریق ترکیبی از آواز، رقص، بازیگری و استفاده از سازهای کوبه‌ای درگیر یادگیری می‌کند. ویژگی کلیدی این رویکرد این است که دروس با عنصر بازی به کودکان ارائه شده و به این ترتیب به آن‌ها کمک می‌شود تا مباحث موسیقی را در سطح درک خود بیاموزند. روش ارف را در متون مختلف با نام‌هایی مانند Orff-Schulwerk، رویکرد Orff یا «روش آموزش موسیقی به کودکان» نیز می‌نامند. در ادامه با ما همراه شده تا بیشتر در مورد کلاس ارف کودکان بیاموزید.

ارف یک نوع آلت موسیقی نیست، راهی‌ست برای معرفی و آموزش موسیقی به کودکان

orff is a way to introduce & teach music to children

تاريخچه فلسفه ارف

DEPARTMENT

Orff history

بسیاری از خانواده‌هایی که برای ثبت نام فرزندان‌شان در کلاس‌های موسیقی به آکادمی رایمند مراجعه می‌کنند تصور دارند که ارف یک نوع آلت موسیقی است. این در حالی است که رویکرد ارف راهی برای معرفی و آموزش موسیقی به کودکان در سطحی است که به راحتی برای آن‌ها قابل درک باشد. در کلاس ارف کودکان مفاهیم موسیقی از طریق آواز، رقص، حرکت، نمایش و نواختن سازهای کوبه‌ای به کودک آموخته می‌شود. بداهه نوازی، ترکیب‌بندی و بازی کردن کودک را تشویق می‌کند که مفاهیم کلی و بعضا سخت موسیقی را بهتر و ساده‌تر بیاموزد. این رویکرد آموزش موسیقی به کودکان توسط کارل ارف، آهنگساز، رهبر ارکستر و استاد آلمانی که معروف‌ترین آهنگ او «کارمینا بورانا» است ابداع شده است.

در طول دهه‌های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ زمانی که او مدیر آکادمی موسیقی Günther-Schule بود یک مدرسه موسیقی، رقص و ژیمناستیک در مونیخ بنیانگذاری کرد. عقاید او مبتنی بر این بود که اهمیت ریتم و حرکت باید در آموزش موسیقی به کودکان در نظر گرفته شود. ارف این ایده را در کتابی به نام Orff-Schulwerk با دیگر اساتید موسیقی به اشتراک گذاشت. این ایده بعدها مورد تجدید نظر قرار گرفت و سپس در بسیاری از آموزشگاه‌ها و آکادمی‌ها از آن به عنوان روشی برای آموزش موسیقی به کودکان استفاده شد.

آموزش ارف به کودکان

ارف یک فلسفه آموزش موسیقی به کودکان است که توسط کارل ارف در دهه ۱۹۲۰ با ترکیب موسیقی، آواز خواندن، حرکت و نمایش و در عین حال تقلید از شیوه بازی کودکان خلق شده است. در کلاس ارف کودکان به آن‌ها کمک می‌شود که موسیقی را با مهارت‌های اولیه خودشان یاد بگیرند. کارل ارف معتقد بود که کودکان می‌توانند موسیقی را به همان شیوه‌ای که زبان را می‌آموزند؛ یعنی از طریق تقلید، کاوش و بداهه‌نوازی یاد بگیرند. ارف در واقع یک روش یادگیری کودک محور است که در آن مهارت‌های اساسی و مفاهیم موسیقی با استفاده از یک فرآیند یادگیری چهار مرحله‌ای یعنی تقلید، کاوش، بداهه‌نوازی و سوادآموزی آموزش داده می‌شود.
در این تکنیک تقلید زمانی اتفاق می‌افتد که هنرجوی خردسال از مدل موسیقی ارائه‌شده توسط معلم، مانند آواز خواندن، نواختن یا حرکت کردن تقلید کند. اما کاوش زمانی اتفاق می‌افتد که به کودک فرصت بازی با صداها و حرکات داده شود تا ایده‌های خود را تغییر و گسترش داده یا خلق کند. سوادآموزی نیز مرحله‌ای است که کودک در مراحل تقلید و کاوش آموخته‌های خود را برچسب‌گذاری می‌کند. بداهه نوازی نیز پیشرفته‌ترین سطح آموزش موسیقی بر اساس این تکنیک است و هنرجو را ملزم می‌کند تا با استفاده از ایده‌های خود در چارچوب یک قطعه آواز بخواند و همزمان حرکت یا بازی کند. هر سه مؤلفه منجر به درک عمیق و معنادار مفاهیم موسیقی می‌شود.

ORFF COURSES

وکتور انواع ساز ویالن

سازهای مورد استفاده در تکنیک ارف

سازهای مورد استفاده در کلاس ارف کودکان هم ملودیک و هم ضربی هستند. کارل ارف معتقد بود که سازهای ضربی بهترین آلات موسیقی برای آموزش به کودکان هستند. سازهای ملودیکی مانند دایره زنگی، طبلک، زایلوفون سوپرانو، آلتو و باس-متالوفون‌های سوپرانو و آلتو و باس-ریکوردرهای آلتو و سوپرانو بیشترین کاربرد را در کلاس ارف کودکان دارند. در رایمند اساتید کلاس ارف کودکان به هنرجویان خردسال آموزش می‌دهند که چگونه نت‌های موسیقی بسیار ساده را با سایر عناصر اصلی موسیقی مانند فرم، ریتم، بافت، هارمونی و ملودی یاد بگیرند. در روش ارفی که ما در آکادمی رایمند از آن استفاده می‌کنیم؛ این مفاهیم نه به روش سنتی، بلکه از طریق تجربه آموخته می‌شوند. با این حساب می‌توان گفت که یک کلاس ارف کودکان به صورت استاندارد باید شامل آواز خواندن، نواختن سازهای ساده کوبه‌ای، بازیگری، رقصیدن، انواع حرکت، آواز خواندن، صحبت کردن و بداهه‌نوازی باشد.
برخی از تکنیک‌هایی که در کلاس ارف کودکان کاربرد دارند عبارتند از:
استفاده از اسامی شخصیت‌ها و یا حیوانات
فعالیت‌هایی مانند دست زدن و پایکوبی
نت‌خوانی و آشنایی با ریتم‌های مختلف به صورت غیر مستقیم
ترکیب حرکات و ریتم‌های موزون که در درک موسیقیایی کودک موثر هستند
اساس آموزش سازها در کلاس ارف کودکان مانند روشی است که برای آموزش دیگر سازها از آن استفاده می‌شود؛ ولی روش آموزش آن با خلاقیت متفاوتی همراه است که برای کودکان جذاب باشد.

سن مناسب شروع ارف

برای بسیاری از والدینی که شرکت در کلاس ارف کودکان را به عنوان روشی برای ورود آن‌ها به دنیای موسیقی انتخاب کرده‌اند این سوال ایجاد می‌شود که چه سنی برای شروع این دوره مناسب است؟ برای پاسخ دادن به این سوال ابتدا باید بدانیم که بهترین سن شروع موسیقی چه زمانی است؟ سن مناسب برای یادگیری نوازندگی، بسته به نوع ساز و شرایط و علایق کودک متفاوت است. اما یادگیری اکثر سازها و دوره‌ها را می‌توان از سنین ۳ تا ۹ سالگی آغاز کرد.
اکثر کودکان نمی‌توانند تا سن پنج سالگی به سازهایی مانند ویولن یا پیانو تسلط پیدا کنند؛ اما همه کودکان می‌توانند اصول اولیه موسیقی را به شیوه‌ای سرگرم‌کننده‌ای که در کلاس ارف کودکان از آن استفاده می‌شود بیاموزد. سیستم ارف یکی از بهترین روش‌ها برای آموزش ذهن کودکان از طریق آواز خواندن، یادگیری ریتم، نواختن سازها و خواندن نت‌های ملودیک است.

هزینه کلاس ارف برای کودکان

هزینه شرکت در کلاس ارف کودکان در آکادمی رایمند به صورت جلسه‌ای محاسبه می‌شود. برای اطلاع از شهریه شرکت در این دوره تخصصی و دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ارف کودکان می‌توانید با شماره‌های درج شده در بالای این صفحه تماس بگیرید.

پلن اول ارف کودکان

  • 10 جلسه خصوصی
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن دوم ارف کودکان

  • 4 جلسه خصوصی
  • 1 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن سوم آموزش پیانو

  • آنلاین
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه
داده ای یافت نشد

دپارتمان اساتید

DEPARTMENT

TEACHERS

این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.
این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.

دیدگاه شما