کلاس آموزش دف

DAF

اموزش دف

نوازنده با وارد کردن ضربه‌هایی حساب شده و دارای ریتمی مشخص روی این پوسته می‌تواند صدای دلخواه خود را تولید کرده و قطعه مورد نظر را بنوازد. در تاریخ موسیقی جهان، دف را به عنوان یک ساز باستانی می‌شناسند که خاستگاه آن خاورمیانه است و در بسیاری از کشورهای این حوزه با نام‌های مختلفی شناخته می‌شود. بر این اساس‌سازی که ما در ایران به نام دف می‌شناسیم ممکن است در دیگر کشورهای همسایه ظاهر و نامی کمی متفاوت‌تر داشته باشد. این ساز کوبه‌ای در ایران و یونان، جایی که برای اولین بار از آن به عنوان ابزاری برای نواختن قطعات موسیقی استفاده شد؛ محبوبیت بیشتری دارد. دف در آیین‌های باستانی ایرانی و کردی و موسیقی کلاسیک بسیاری از کشورها کاربرد دارد.

ساز کوبه ای ایرانی

A Persian Instrument.

آموزش دف

دف یکی از سازهای بسیار پرطرفدار بین علاقمندان به موسیقی سنتی است. از طرفی نوازندگی این ساز نسبت به دیگر سازهای کلاسیک و سنتی مانند سنتور و سه تار ساده‌تر است. بنابراین اگر می‌خواهید در حوزه موسیقی سنتی ایرانی فعالیت داشته باشید؛ شرکت در کلاس دف می‌تواند به شما کمک کند. کلاس‌های آموزش این ساز در مجموعه تخصصی رایمند می‌تواند همان دوره‌ای باشد که برای یادگیری این ساز خوش صدا به دنبال آن می‌گردید.

آموزش دف یک رشته تخصصی است که رسیدن به مهارت بالا در آن نیاز به سال‌ها تلاش دارد. در آکادمی رایمند ما از مجرب‌ترین نوازندگان دف به عنوان مربی موسیقی جهت برگزاری کلاس دف استفاده می‌کنیم. اساتید دف این مجموعه علاوه بر دارا بودن مهارت زیاد در نوازندگی، دوره‌ها آموزش مربی‌گری را نیز سپری کرده‌اند. بنابراین می‌دانند که برای هر هنرجو با سطوح مختلف مهارت، باید از چه تکنیک و متدی استفاده کنند.

نواختن ساز دف

تاریخچه دف

Daf Courses

ساز دف

سازهای کوبه‌ای دارای قدمت طولانی هستند و جایگاه بسیار مهمی در موسیقی جهان به خصوص موسیقی شرقی دارند. از این سازها در سبک‌های مختلف موسیقی می‌توان استفاده کرد. دف هم که یکی از سازهای کوبه‌ای سنتی و مهم در خاورمیانه محسوب می‌شود دارای قدمت زیادی است. در تصاویر و نقاشی‌های به جا مانده از دوران کهن در قسمت جنوب ایران می‌توانید تصویر این ساز کهن و سنتی را به وفور مشاهده کنید. نقوش برجسته در ایلام یکی از آثاری است که استفاده از این ساز در کنار چنگ را در هنگام قربانی کردن نشان می‌دهد. تاریخچه استفاده از این ساز قدیمی و اصیل را می‌توانید در آثار به جامانده از دوره‌های مختلف در دیگر کشورهای جهان نیز به شکل و ابعاد مختلف پیدا کنید. به عنوان مثال در بین اعراب دف با نام‌هایی مانند دف مربع، دف مستطیل، دف مستدیر با حلقه یا زنگوله دایره زنگی و دف بی‌پوست می‌شناسند.
جالب است بدانید که نام این ساز در روایات مذهبی و کتب آسمانی نیز آورده شده است. بسیاری از مورخان معتقدند که دف برای اولین بار در شب زفاف حضرت سلیمان و همسرش بالقیس نواخته شده و قوم بنی اسراییل در مقابل گوساله طلایی دف نواخته‌اند. در ایران نیز تاریخچه دف‌نوازی به دوره هخامنشیان باز می‌گردند. در آن زمان هنگام جنگ و فتح و برگزاری تشریفاتی این چنینی از دف در کنار دیگر سازها مانند دهل، کوس، تبیره، سنج، نقاره، تنبک و خرمهره استفاده می‌شد.
این ساز در بین بادیه‌نشینان عرب نیز بسیار محبوب بود و آن‌ها هنگام راه رفتن شترها از دف و کف زدن به عنوان روشی برای ریتم دادن به حرکت آن‌ها و سرگرمی استفاده می‌کردند. در روایات آمده که همسر اهل ری ابراهیم موصلی دف‌نواز و خواننده حرفه‌ای بوده است. در مراکش، آفریقای جنوبی و حتی بین سرخپوستان آمریکایی جنوبی نیز استفاده از دف در هنگام برگزاری مراسمات مذهبی و عرفاتی مرسوم بوده است.
به طور کلی رد پای این ساز بسیار گسترده است و می‌توانید آن را از هند تا ایران و در استان خراسان شمالی و بجنورد نیز مشاهده است. حتی جالب است بدانید که بومیان ساکن جزیره قشم نیز زمانی در کنار عود از دف برای نواختن قطعات موسیقی اصیل و سنتی خود استفاده می‌کردند.

روش تدریس

انتخاب روش تدریس یکی از مهم‌ترین نکاتی است که میزان یادگیری هنرجو را تحت تاثیر قرار داده و در اثرگذاری آموزش نقش مهمی را ایفا می‌کند. به همین خاطر هنرجویان مبتدی و افرادی که تازه تصمیم گرفته‌اند که دف بنوازند باید علاوه بر کیفیت کلاس، روی تکنیکی که استاد برای آموزش از آن استفاده می‌کند نیز حساس باشند. اصولی‌ترین روش تدریس، شروع آموزش از مباحث ساده اولیه و آشنا کردن هنرجو با تئوری موسیقی است. اساتید دف در رایمند بر اساس همین تکنیک طرح درس کرده و مباحث را گام به گام به شما آموزش می‌دهند. به همین خاطر در هیچ کجای مسیر یادگیری احساس نمی‌کنید که دروس برای‌تان سخت و پیچیده و یادگیری آن‌ها از توان‌تان خارج است. برای تبدیل شدن به یک دف‌نواز حرفه‌ای و متخصص، آموزش باید از شیوه در دست گرفتن ساز آغاز و به مباحث پیچیده مانند ضربات حرفه‌ای منتهی شود.

ثبت نام کلاس دف

اگر از جمله علاقمندان به آموزش موسیقی سنتی ایرانی هستید و صدای سازهای کوبه‌ای شما را مجذوب خود می‌کند؛ با تماس با شماره‌های درج شده در بالای همین صفحه و ثبت نام در کلاس دف می‌توانید یک بار برای همیشه رویای خود را تبدیل به واقعیت کنید. کلاس‌هایی که در آکادمی رایمند برگزار می‌شوند همگی بر اساس متدهای جدید آموزشی طراحی شده‌اند. با این روش می‌توانید دف‌نوازی را به صورت مرحله به مرحله و گام به گام بیاموزید و با نازل‌ترین شهریه در کلاس دف شرکت کنید. برای ثبت نام در این کلاس‌ها و بهره‌مندی از این مزایا در کنار خدمات مشاوره رایگان فقط یک تماس تلفنی کافیست. یکی از جذاب‌ترین خدمات ما، امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت خصوصی در منزل هنرجو است. پس اگر شاغل هستید و یا به هر دلیل دیگری امکان شرکت در کلاس‌های حضوری را ندارید؛ توصیه می‌کنیم برنامه آموزشی خود را بر مبنای کلاس‌های خصوصی ما بچینید.

پلن اول کلاس دف

  • 10 جلسه خصوصی
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن دوم کلاس دف

  • 4 جلسه خصوصی
  • 1 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن سوم کلاس دف

  • آنلاین
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه
داده ای یافت نشد

دپارتمان اساتید

DEPARTMENT

TEACHERS

این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.
این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.

دیدگاه شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *