کلاس آموزش تار

taar

تار یکی از سازهای قدیمی و اصیل ایرانی است که برای نواختن آن نیاز به مضراب دارید. صدای این ساز به قدری زیبا و دل‌انگیز است که در گذشته به عنوان یک داروی عالی برای رفع سردرد و افسردگی از آن استفاده می‌شد. تار به صورت کلی از اجزایی چون پوسته، خرک، کاسه طنینی، سرپنجه، دسته، گوشی‌ها، شیطانک، دستان‌ها و سیم‌گیر تشکیل شده است. بدنه اصلی این ساز از دو کاسه به هم چسبیده ساخته می‌شود که کاسه بزرگ را همان کاسه و بخش کوچک‌تر را نقاره می‌نامند. روی گردن بلند و حدودا ۴۵ سانتی‌متری تارهای ایرانی ۲.۵ اکتاو وجود دارد که حاوی ۲۵ تا ۲۸ فرت است. مرز بین این فرت‌ها با نخ مشخص شده و کاملا متحرک است. بنابراین نوازنده با توجه به دستگاهی که قطعه بر اساس آن ساخته شده است باید ساز را کوک کند. مانند سایر آلات موسیقی قومی، فرت‌های تار نیز متحرک هستند و ممکن است محل قرارگیری آن‌ها روی گردن، ازسازی به ساز دیگر کمی متفاوت باشد.

تار واژه‌ای فارسی است به معنای رشته یا نخ

Tar is a Persian word meaning string or thread

آموزش ساز تار

DEPARTMENT

Tar training

تار را تقریبا محبوب‌ترین ساز ایرانی می‌دانند که نه تنها قابلیت اجرای قطعات کلاسیک و اصیل موسیقی ایرانی را دارد؛ بلکه می‌توان از آن برای اجرای آهنگ‌های غربی نیز استفاده کرد. شاید به همین خاطر باشد که تار را با پیانو در موسیقی غربی مقایسه می‌کنند. اما از لحاظ آموختن، آموزش تار با آموزش پیانو کاملا متفاوت است. تاریخچه استفاده از این ساز به شکلی که امروزه وجود دارد؛ به حدود 2 قرن پیش باز می‌گردد. البته گرچه خواستگاه تار ایران است ولی در بسیاری از کشورهای دیگر خاورمیانه نیز آن را به سبک خاصی در ساخت قطعات موسیقی به کار می‌برند. برای یادگیری اصولی تارنوازی بهترین اقدامی که می‌توانید انجام دهید؛ شرکت در کلاس تار و دوره‌های تخصصی آموزش این ساز است. در این دوره‌ها مباحث به صورت گام به گام به شما آموزش داده می‌شوند. آشنایی کلی با ساز و ساختار آن، نحوه صحیح گرفتن ساز در دست، شیوه انگشت‌گذاری روی فرت‌ها و مضراب زدن از مهم‌ترین مباحثی هستند که قبل از یادگیری نحوه نواختن تار باید آنها را بیاموزید. بعد از آموزش این مباحث در جلسات ابتدایی، استاد به سراغ آموزش مباحث پیچیده‌تر مانند آشنایی با کلید سل و نت‌خوانی و اجرای نت‌ها روی ساز می‌رود.

همانطور که مشاهده می‌کنید؛ این روش یادگیری که ما در آموزشگاه رایمند برای برگزاری کلاس تار از آن استفاده می‌کنیم بسیار اصولی و طبق برنامه است. بنابراین افرادی که بارهای شرکت در کلاس‌ها و دوره‌های مختلف را تجربه کرده‌اند ولی نتیجه نگرفته‌اند؛ می‌توانند بر اساس این متد آموزشی یک بار برای همیشه تارنوازی را بیاموزند و از صدای زیبای این ساز سنتی برای اجرای قطعات زیبا استفاده کنند. اساتید ما در رایمند تا پایان مسیر همراه‌‎تان خواهند بود و به شما کمک می‌کنند که با تمرین و تکرار فراوان بتوانید به یک نوازنده حرفه‌ای تار تبدیل شوید.

هزینه کلاس تار

هزینه کلاس تار بستگی به عوامل مختلفی دارد. به عنوان مثال معمولا شهریه هر جلسه کلاس خصوصی گران‌تر از دوره‌های آموزش گروهی است. از طرفی تجربه و مهارت استاد نیز می‌تواند روی این نرخ تاثیر مثبتی داشته باشد. با وجود تمام این متغییرها، ما در رایمند دوره‌های آموزش موسیقی سنتی را طوری برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تمامی هنرجویان بتوانند با شهریه و شرایطی مناسب در این کلاس‌ها شرکت کرده و در بازه زمانی کوتاهی به نتیجه دلخواه برسند. برای اطلاع دقیق از هزینه کلاس تار با شماره‌های آکادمی تماس بگیرید و سوالات خود را با همکاران ما در بخش پاسخگویی تلفنی در میان بگذارید.

The cost of

tar class

وکتور انواع ساز ویالن

روش ثبت نام کلاس تار

برای ثبت نام در دوره‌ای که در آکادمی رایمند تحت عنوان کلاس تار به هنرجویان ارائه می‌شود؛ فقط کافیست که با ما به صورت تلفنی در تماس باشید. همانطور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد؛ دوره‌های متنوعی در آموزشگاه رایمند برای آموزش تارنوازی برگزار می‌شود که هر کدام شرایط مخصوص به خود را دارند. به عنوان مثال افرادی که مبتدی هستند و تا کنون هیچ سازی را به صورت تخصصی آموزش ندیده‌اند باید در دوره‌های مبتدی کلاس تار شرکت کنند. اما هنرجویانی که قبلا یا سابقه تارنوازی داشته‌اند یا نوازنده تخصصی یک ساز دیگر بوده‌اند می‌توانند با شرکت در دوره‌های پیشرفته به جای مبتدی هم در زمان و هم در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند. همکاران ما در مجموعه رایمند می‌توانند با دریافت اطلاعات اولیه به شما کمک کنند که در مناسب‌ترین دوره ثبت نام کنید. بنابراین اگر تصمیم دارید که در کلاس تار آکادمی رایمند شرکت کرده ولی نمی‌دانید باید از کجا شروع کنید؛ جهت ثبت نام کافیست که با شماره‌های درج شده در بالای همین صفحه تماس بگیرید.

مدت زمان کلاس تار

یکی از عمده‌ترین سوالاتی که هنرجویان در زمان ثبت نام از همکاران ما می‌پرسند این است که چقدر طول می‌کشد که تارنوازی را یاد بگیرم؟ پاسخ به این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد. به عنوان مثال اینکه در فاصله بین دو جلسه کلاس تار چقدر تمرین می‌کنید و این تمرین چقدر مستمر است یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که بر روی مدت زمانی که برای کسب مهارت در نوازندگی نیاز دارید اثر می‌گذارد. بنابراین نمی‌توان به صورت دقیق یک زمان کلی برای اتمام این دوره تعیین کرد.

آموختن تار بر خلاف سازهای دیگری مانند آموزش ساز نی، آموزش ساز سه تار و دف که در موسیقی اصیل ایرانی کاربرد دارند تفاوت دارد، زیرا ساز چندان قدیمی نیست. در بسیاری از منابع بررسی تاریخچه موسیقی ایرانی، سن و قدمت این ساز حدود 250 سال تخمین زده شده است. تار ایرانی اولین بار در دوره قاجار مورد استفاده قرار گرفت. نقاشی‌های به جا مانده از این دوره نشان می‌دهد که در آن زمان در بیشتر محافل بزم از این ساز در کنار سازهای قدیمی‌تر مانند دف استفاده می‌شد. کم کم تار با صدای محصورکننده خود توانست بین موسیقی‌دانان و نوازندگان محبوب شود. در آن زمان قطعات بسیاری ساخته شد که تار امضای آنها بود. اگر علاقمند به یادگیری تار هستید و می‌خواهید در آینده با کسب این مهارت بتوانید قطعات متنوع را بنوازید؛ شرکت در دوره‌های تخصصی که در آکادمی رایمند و زیر نظر بهترین و مجرب‌ترین اساتید تارنواز کشور برگزار می‌شوند را به شما پیشنهاد می‌‌کنیم.

پلن اول آموزش تار

  • 10 جلسه خصوصی
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن دوم آموزش تار

  • 4 جلسه خصوصی
  • 1 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن سوم آموزش تار

  • آنلاین
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه
داده ای یافت نشد

دپارتمان اساتید

DEPARTMENT

TEACHERS

این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.
این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.