کلاس آموزش کمانچه

Kamancheh

اموزش کمانچه

ساز کمانچه

کمانچه یکی از سازهای زهی بسیار قدیمی در موسیقی شرقی محسوب می‌شود. اگرچه ردپای این ساز را می‌توانید در موسیقی اصیل بسیاری از کشورهای شرقی به خصوص خاورمیانه پیدا کنید؛ اما یونسکو با توجه به خواستگاه این ساز، هنر ساخت و قدمت نوازندگی، کمانچه را به عنوان میراث فرهنگی ایرانیان به ثبت رسانده است.

در ایران پیش از ورود اسلام، برخی از نوازندگان سازهایی را می‌نواختند که از نظر ظاهری بسیار شبیه ساز کمانچه بود. این سازها مثل کمانچه یک جعبه صدای بزرگ و یک گردن نسبتا بلند و نازکی داشتند. امروزه کمانچه بیش از هر جای دیگری از جهان در استان سیستان و بلوچستان به عنوان یک ساز محلی محبوب شناخته شده و در موسیقی محلی این نواحی کاربرد دارد. این ساز در گذشته تنها سه سیم داشت و روی بدنه آن با پوست آهو پوشیده می‌شد. ایرانیان مشهوری مانند فارابی و مسعود سعد سلمان در کتاب‌های خود مطالب زیادی درباره آلات موسیقی ایرانی مانند کمانچه نوشته‌اند. از دیگر کشورهایی که در گذشته از ساز کمانچه در آنجا برای نواختن قطعات موسیقی محلی استفاده می‌شد می‌توان به هند، مالزی، اندونزی، کنیا، برمه، نپال و برخی از کشورهای عربی اشاره کرد. امروزه هنرمندان بسیاری در هند و ترکیه نیز این ساز را به عنوان ساز تخصصی خود می‌نوازند. با وجود اینکه در کشورهای دیگر از همین اسم برای نامیدن این ساز استفاده می‌شود؛ اما در اصل کمانچه از سازهای سنتی ایرانی به شمار می‌رود 

ساز زهی در موسیقی شرقی

String instrument in oriental music

تاريخچه ساز کمانچه

قدیمی‌ترین تاریخچه کشف شده تا کنون برای این ساز نشان می‌دهد که استفاده از کمانچه در ایران در دوران صفویه رواج داشته است. این ساز یکی از آلات موسیقی بود که در آن زمان اغلب در جشن‌ها از آن استفاده می‌شد. علاوه بر این کمانچه را در آثار مصور دوره مغول و تیمور نیز می‌توان دید. طبق آنچه که در برخی از متون تاریخ موسیقی نوشته شده است؛ کمانچه یکی از اولین سازهای زهی است که از آن برای نواختن قطعات و آهنگ‌های مختلف استفاده می‌شد.
اگرچه تاریخچه استفاده از این ساز به آسیای میانه باز می‌گردد؛ اما بسیاری از مورخان معتقدند که سازی که ما امروزه به عنوان کمانچه آن را می‌شناسیم اولین بار در قرن نوزدهم و در آذربایجان به دنیای موسیقی معرفی شد. ترک‌ها که خود را یکی از اولین قوم‌هایی می‌دانند که از کمانچه برای نواختن قطعات موسیقی استفاده می‌کردند نیز برای اولین بار در دوره عثمانی با کمانچه آشنا شدند. کمانچه بعدها از آسیای مرکزی به اروپا و سپس وارد آفریقا شد. کمانچه در اصل نام رایج یک ساز زهی است که بیشتر از آن در موسیقی عثمانی و در موسیقی محلی نواحی دریای سیاه استفاده می‌شد.

آموزش کمانچه

DEPARTMENT

TRADITIONAL IRANIAN STYLE

کمانچه یک ساز سنتی است و به همین خاطر آموزش آن نیاز به یک مهارت خاصی داشته و از عهده هر کسی برنمی‌آید. از آنجایی که این ساز زهی را فقط در برخی از استان‌های کشورمان می‌نوازند می‌توان گفت که مربی متخصص برای آموزش و کلاس کمانچه کمتر از مربی آموزش سازهای دیگر است. بنابراین هنرجویانی که قصد یادگیری این ساز محلی را دارند باید در انتخاب خود دقت کرده و برای ثبت نام و شرکت در دوره‌های تخصصی کمانچه به سراغ آموزشگاه و آکادمی بروند که سال‌ها در این زمینه تخصص داشته و از استادان ماهر و به‌نام کمانچه‌نواز به عنوان مربی در مجموعه خود استفاده می‌کند. ما در آکادمی موسیقی رایمند، کلیه دوره‌های آموزشی خود را بر اساس همین اصل برنامه‌ریزی کرده و از تجربه بهترین، معروف‌ترین و مجرب‌ترین اساتید موسیقی برای آموزش بهره می‌بریم.

روش تدریس کمانچه

یکی از بهترین روش‌ها برای آموزش کمانچه، طراحی دوره‌های ترمیک و استفاده از تکنیک تدریس گام به گام است. با استفاده از این متد آموزشی آزمایش شده دیگر خبری از رها کردن نیمه تمام دوره نیست و شما می‌توانید مرحله به مرحله نوازندگی این ساز را بیاموزید و کم کم تبدیل به یک متخصص در این زمینه شوید. ما در آکادمی موسیقی رایمند علاوه بر استفاده از تکنیک صحیح آموزشی، بر روی استفاده از منابع معتبر برای تدریس نیز تاکید داریم. اساتید کمانچه ما کلاس‌های آموزشی خود را با استفاده از متدهای عالی که در این منابع مکتوب وجود دارند طرح‌ریزی می‌کنند. بنابراین اگر به دنبال دوره‌ای هستید که به کمک آن بتوانید در یک بازه زمانی کوتاه و بدون فشار مضاعف نواختن کمانچه را یاد بگیرید؛ ثبت نام در کلاس کمانچه آموزشگاه رایمند را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

با توجه به آنچه که در بخش اول این مطلب به آن اشاره شد؛ ساز کمانچه می‌تواند برای آن دسته از افرادی که علاقمند به موسیقی اصیل ایرانی بوده و به دنبال یادگیری آلات موسیقی سنتی هستند گزینه جذابی باشد. تنها کاری که این هنرجویان باید انجام دهند؛ پیدا کردن یک آموزشگاه معتبر است که کلاس کمانچه و آموزش این ساز سنتی و اصیل را زیر نظر یک مربی حرفه‌ای برگزار می‌کند. کلاس‌های آموزش کمانچه‌ای که ما در آکادمی رایمند برگزار می‌کنیم دقیقا همین ویژگی را داشته و برای هنرجویان علاقمند به آموزش موسیقی ایرانی و موسیقی نواحی گزینه بسیار مناسبی است. بنابراین عزیزانی که قصد دارند نوازندگی کمانچه را به عنوان مهارتی جهت پر کردن اوقات فراغت خود انتخاب کنند کافیست که با همکاران ما در بخش پاسخگویی تلفنی آکادمی رایمند تماس گرفته و بعد از دریافت خدمات مشاوره جهت ثبت نام اقدام کنند.

ثبت نام کلاس کمانچه

اگر دوست دارید در نوازندگی کمانچه به مهارت بالایی دست پیدا کنید و به مرور زمان در این ساز متخصص شوید؛ حتما ثبت نام و شرکت در کلاس کمانچه آکادمی رایمند را به شما توصیه می‌کنیم. در این مجموعه علاوه بر تاکید بر روی کیفیت آموزش، تعیین شهریه متعارف و منصفانه برای کلاس‌ها در اولویت قرار دارد. بنابراین با شرکت در دوره و کلاس کمانچه رایمند شما می‌توانید با هزینه‌ای معقول، نوازندگی این ساز سنتی و بسیار خوش صدا را زیر نظر بهترین اساتید کمانچه‌نواز کشور یاد بگیرید و حتی بعدها از این مهارت خود به عنوان یک حرفه استفاده کرده و درآمدزایی کنید.

کلاس آموزش کمانچه

MUSIC COURSES CLASSICAL.

BAROQUE AND CLASSICAL

وکتور انواع ساز ویالن

پلن اول کلاس کمانچه

  • 10 جلسه خصوصی
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن دوم کلاس کمانچه

  • 4 جلسه خصوصی
  • 1 ماهه
  • 30 دقیقه

پلن سوم کلاس کمانچه

  • آنلاین
  • 2.5 ماهه
  • 30 دقیقه
داده ای یافت نشد

دپارتمان اساتید

DEPARTMENT

TEACHERS

این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.
این موســــسه با ایجاد فضــــــایی منطبـــــق بر معیارهــــــــا و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها، متدها و رشته های مختلف موسیقی، و با بهره گیری از اســــــــاتید تحصیل کرده و دارای درجـــات عالی دانشگاهی در رشته موسیقی، که در حوزه های مختلف از جمله آموزش، اجرا، تالیف و نشر کتاب و آثار موسیقی فعــــــالیت دارنداین موســــسه بـــــا ایجاد فضایی منطبـــــق بر معیارها و استانداردهای آموزشـی جهت آموزش تمامی سبک ها است.

دیدگاه شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *